Ο Μαροκινός ακολούθησε την κανονική διαδικασία. Το Σάββατο 9 Ιουλίου ενημέρωσε τους ανθρώπους της ΠΑΕ, ζήτησε άδεια και την εξασφάλισε.

Επομένως, βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία και την προσεχή Τρίτη 12 Ιουλίου θα συναντήσει στο Αλκμααρ τους κιτρινόμαυρους, όπου και ξεκινά το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Φυσικά, τα πάντα παραμένουν ανοικτά στο θέμα της παραμονής του παίκτη στους “κιτρινόμαυρους”, την ώρα που η Ουτρέχτη ναι μεν τον θέλει, αλλά μόνο ως ελεύθερο.

Το δεδομένο είναι ότι η ΑΕΚ προσπαθεί (όσο ανθρωπίνως είναι δυνατό αυτό) να κρατήσει τον παίκτη, ωστόσο αυτή τη στιγμή ουδείς μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει.

Πάντως, σίγουρο είναι πως από τη μέρα που ο παίκτης γύρισε στην Ελλάδα, η ΑΕΚ είναι σε διαρκείς επαφές μαζί του, σε κλίμα εκατέρωθεν πολύ καλό και με προσπάθεια να βρεθεί ο τρόπος να λυθεί το πρόβλημα από κοινού και ο Αμραμπατ να μείνει στην ΑΕΚ.

Το πώς θα βρεθεί ο τρόπος αυτός, παραμένει άγνωστο.

Ωστόσο, πρέπει να τονιστεί η προσπάθεια της Ενωσης που είναι δίπλα στον παίκτη  σε ό,τι και αν χρειαστεί ούτως ώστε να ξεπεραστεί το σοβαρό οικογενειακό ζήτημα που αντιμετωπίζει.