Θα είναι έτοιμος να παρουσιαστεί όπως επιβάλλεται η ομάδα του Παναθηναϊκού, δηλώνει ο Αϊτόρ σχετικά με τα δύο παιχνίδια εναντίον της Σλάβια Πράγας, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Ο Ισπανός εξτρέμ τόνισε πως ο  Παναθηναϊκός απέδειξε κόντρα σε ομάδες από την Premier League, την Bundesliga και το Κατάρ ότι δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο, και φυσικά το ίδιο ισχύει και για τους αγώνες με την ομάδα από την Τσεχία.

Επίσης, ο ίδιος ανέφερε ότι υπάρχει μία δόση υπερβολής σε ό,τι αφορά στην δυσκολία για το γκολ στα τελευταία ματς.

 

Αποσπάσματα από τις δηλώσεις του Αϊτόρ

Για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει σκοράρει σε τέσσερα σερί φιλικά, παρά μόνο ένα και αυτό από δικό του πέναλτι: «Εχουμε παίκτες με μεγάλη ποιότητα. Είναι αλήθεια ότι στο πρώτο ημίχρονο με τον Βόλο δεν δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά όπως είπα είναι δύσκολο όταν ο αντίπαλος παίζει μονίμως με έντεκα παίκτες πίσω από την μπάλα. Όλη την ώρα περίμενε στην άμυνα».

Για το εάν περιμένει βελτίωση στη συνέχεια: «Νομίζω ότι υπάρχει μία δόση υπερβολής στο πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα. Στο πρώτο ημίχρονο, όντως, ήμασταν κακοί και ο αντίπαλος μας απείλησε αρκετές φορές. Όμως, στο δεύτερο βελτιωθήκαμε πολύ και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες μέσα σε λίγα λεπτά. Δείξαμε ότι έχουμε τον τρόπο».

Για την ανάγκη ενίσχυσης: «Έχουμε ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς και θα βρούμε τον τρόπο να δημιουργούμε και να σκοράρουμε περισσότερο. Ασφαλώς χρειαζόμαστε ενίσχυση. Είναι σημαντικό να έρθουν παίκτες που θα δώσουν λύσεις, θα ανεβάσουν την ποιότητα και θα μεγαλώσουν τον ανταγωνισμό. Η ομάδα θα έχει πολλές υποχρεώσεις και είναι σημαντικό για τον προπονητή να διαθέτει αρκετές αξιόπιστες επιλογές».

Για τα παιχνίδια με την Σλάβια Πράγας στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa Conference League: «Δουλεύουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι. Έχουμε στο μυαλό μας τα παιχνίδια με τη Σλάβια, ξέρουμε τη σημασία τους για τον σύλλογο και θέλουμε να προκριθούμε. Παίξαμε με αντιπάλους από την Premier League, την Bundesliga και μία δυνατή ομάδα από το Κατάρ και δείξαμε ότι δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε».