«Ηταν το πρώτο παιχνίδι μετά από πολλές διπλές προπονήσεις. Είδα καταπληκτική διάθεση από όλους τους παίκτες. Προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα όμορφο γκρουπ, που για μένα είναι σημαντικό, με υγιή ανταγωνισμό. Θέλω 24 ώρες πριν από τους αγώνες να μπορώ να αποφασίζω ποιοι θα ξεκινούν και ποιοι θα είναι χρήσιμοι».

Για τα διαφορετικά συστήματα: «Δεν θα επικεντρωθώ σε ένα σύστημα, θα δοκιμάσω διάφορα, θέλω να δω με ποιο σύστημα θα αποδίδουν καλύτερα οι παίκτες, εγώ είμαι ανοικτός σε όλα τα συστήματα».

Για την πίεση ψηλά και την ανάκτηση κατοχής: «Θα πρέπει να γίνεις ένα με την ιστορία μιας ομάδας, στο ποδόσφαιρο άλλες φορές παίζεις καλά και άλλες άσχημα αλλά αυτό που είναι αδιαπραγμάτευτο είναι να τα δίνουν όλα στο γήπεδο. Η ομάδα ανταποκρίνεται σε αυτά που θέλουμε να της περάσουμε κι εγώ βλέπω με ενθουσιασμό το μέλλον».

Για τους Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς και Πινέδα: «Για μένα όλοι οι παίκτες είναι νέοι, ο μόνος που ξέρω είναι ο Πινέδα. Σήμερα μου έδωσε μεγάλη ευχαρίστηση να τον βλέπω να παίζει καθώς είναι μαζί μας λιγότερο από 48 ώρες. Ο ίδιος γνωρίζει και το σύστημα και τις κινήσεις που θέλω».

Για την OPAP Arena: «Οταν το σκέφτομαι αισθάνομαι κάτι ιδιαίτερο γιατί ο κόσμος σήμερα μας έκανε να νιώθουμε ότι παίζουμε εντός έδρας. Για τον δικό μας τρόπο παιχνιδιού, ο κόσμος πρέπει να είναι ερωτευμένος με την ομάδα για να δίνει έξτρα ώθηση».

Για το ενδεχόμενο νέων μεταγραφών: «Είμαι ευγνώμων στη διοίκηση, κάνουμε μια ομαδική δουλειά και περιμένουμε ενίσχυση για να γίνει πιο ανταγωνιστική η ομάδα».