Ικανοποιημένος για τη δουλειά που έκανε η ΑΕΚ σε όλη την περίοδο προετοιμασίας της στην Ολλανδία δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα μετά τη νίκη με 1-0 επί της Ουτρέχτης.

«Αυτά τα λεπτά ποδοσφαίρου είναι συμπληρωματικά για τη δουλειά που κάνουμε. Με ενδιαφέρει να βλέπουμε αυτά που κάνουμε στις προπονήσεις και βλέπω καλή διάθεση από το γκρουπ. Ήταν το τελευταίο μας φιλικό, έχουμε μια προπόνηση αύριο και αυτό που έχω να πω είναι πως είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που έγινε και την οργάνωση που υπήρξε. Η δουλειά που έγινε εδώ θα είναι σημαντική για το μέλλον», τόνισε ο Αργεντινός τεχνικός.

Όσο για τις μεταγραφές; «Γίνεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από τη διοίκηση, τα παιδιά που έχουν έρθει προσαρμόζονται με τον καλύτερο τρόπο. Είναι ένα καινούριο γκρουπ και για μένα. Αξιολογώ την προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση στην αναζήτηση που γίνεται. Μετά θα δούμε με τη διοίκηση αν είναι απαραίτητο να ενσωματωθεί κάποιος άλλος μαζί μας».

Τέλος, ερωτηθείς αν η χρησιμοποίηση τριάδας στην άμυνα σε ένα ακόμη φιλικό σημαίνει πως καθιερώνεται ως σύστημα της ομάδας, απάντησε: «Όχι, είναι κάτι που το δοκιμάζουμε. Μετά, όταν θα απομένει μια εβδομάδα πριν το πρωτάθλημα θα πάρουμε τις αποφάσεις μας, αλλά μπορούμε να έχουμε διαφοροποιήσεις».