Στον ΠΑΟΚ οι πάντες γνωρίζουν ότι ο Γιασμίν Κούρτιτς είναι ένας ποδοσφαιριστής που παθιάζεται και επιθυμεί να ξεκινάει στην ενδεκάδα της ομάδας του, αλλά φυσικά αυτό δεν είναι πάντοτε εφικτό.

Ωστόσο, το γεγονός ότι στη Σόφια δεν ξεκίνησε βασικός, δημιούργησε πρόβλημα.

Ο παίκτης έδειξε την δυσαρέσκειά του στο ημίχρονο, όταν αρνήθηκε να κάνει ζέσταμα, επίσης όταν πριν από την αλλαγή του έδινε εντολές ο Λουτσέσκου, αλλά και μετά τη λήξη του αγώνα.

Η στάση του θεωρήθηκε απαράδεκτη (ακόμα περισσότερο στο ημίχρονο) όταν δεν σηκώθηκε για ζέσταμα όπως έκαναν οι υπόλοιποι συμπαίκτες του.

Παραλλήλως, όταν ο Λουτσέσκου θέλησε να τον χρησιμοποιήσει, αποχώρησε  από τον προπονητή του ΠΑΟΚ και προτίμησε να πάρει οδηγίες από τον κ. Μπάσι, βοηθό του Ρουμάνου τεχνικού.

Ηταν μάλιστα χαρακτηριστική η χειρονομία με το αριστερό του χέρι προκειμένου να αποφύγει τον Λουτσέσκου, ωστόσο ο εκνευρισμός του δεν σταμάτησε εκεί. Και αυτό διότι μετά τη λήξη του αγώνα δημιούργησε… ταραχή, σε βαθμό που προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν ακόμη και οι συμπαίκτες του.

Αμέσως μετά την αναμέτρηση, στον ΠΑΟΚ δεν σχολίασαν επισήμως την συνολική στάση του ποδοσφαιριστή (πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ασχοληθούν σοβαρά με το συγκεκριμένο θέμα) ωστόσο είναι φανερό ότι η επιθυμία του  να αποχωρήσει από τον “δικέφαλο του βορρά” είναι έντονη, καθώς όπως είναι γνωστό υπάρχει ενδιαφέρον από την Ιταλία, προκειμένου να μεταπηδήσει στη γειτονική χώρα…