Ο αγώνας ανάμεσα στην Γκαρμένσε και την Ντεπορτίβο Ιντεπεντένσια σε τοπικό πρωτάθλημα του Μπουένος Άιρες αμαυρώθηκε από ένα απίστευτο συμβάν, καθώς η διαιτητής του αγώνα δέχτηκε βίαιο χτύπημα από ποδοσφαιριστή!

Η 30χρονη Ντάλμα Κορτάδι απέβαλε έναν ποδοσφαιριστή με δεύτερη κίτρινη κάρτα επειδή μετά από ένα σφύριγμά της κλώτσησε την μπάλα μακριά.

Ο τερματοφύλακας της Γκαρμένσε άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα, με αποτέλεσμα να αποβληθεί κι αυτός και τότε ο 34χρονος Κριστιάν Τιρόνε έτρεξε με φόρα και χτύπησε πολύ δυνατά και πισώπλατα την διαιτητή.

Το θύμα της επίθεσης έμεινε για κάποια δευτερόλεπτα στο χορτάρι, εμφανώς ζαλισμένο, αλλά σηκώθηκε γρήγορα και διακομίστηκε αρχικά στο ιατρείο του γηπέδου και εν συνεχεία στο νοσοκομείο για προληπτικές εξετάσεις.

Ο δράστης, από την άλλη πλευρά, συνελήφθη από την αστυνομία και μεταφέρθηκε στο τμήμα αντιμετωπίζοντας πλέον κυρώσεις που υπερβαίνουν το αθλητικό κομμάτι.

Η ομάδα του καταδίκασε το συμβάν και εξέφρασε τη στήριξή της στη διαιτητή, η οποία μίλησε για ό,τι έγινε στην Ole και ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία του ποδοσφαιριστή που τη χτύπησε.

«Χτυπήθηκα στο κεφάλι, τα χέρια και πονούσα πολύ. Ζαλιζόμουν και έκανα εμετό. Πήγα για εξετάσεις στο νοσοκομείο, έκανα αξονική για να δουν ότι δεν έχω κάτι σοβαρό. Στη συνέχεια έδωσα κατάθεση στην αστυνομία. Αυτό που έγινε εκτός όλων των άλλων με πλήττει και επαγγελματικά γιατί δεν μπορώ να δουλέψω και ζω από αυτό. Το ματς ήταν ήρεμο μέχρι εκείνα τα λεπτά και τίποτα δεν δικαιολογεί ότι θα αντιδρούσε έτσι. Θα συζητήσουμε με την οικογένειά μου τα επόμενα βήματα. Πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη για να μην ξανασυμβεί κάτι τέτοιο. Δεν έχει να κάνει με το φύλο, είμαστε άνθρωποι που πάμε στη δουλειά μας και βγάζουμε το ψωμί μας έτσι. Ο δράστης πρέπει να πληρώσει για ό,τι έκανε. Πρέπει να τον πετάξουν για πάντα από το ποδόσφαιρο. Να μην αγωνιστεί ποτέ ξανά σε καμία ομάδα. Είναι ένας βίαιος άνθρωπος και πρέπει να είναι έτσι και στη ζωή του. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν αντιδρά έτσι και κανένας δεν αξίζει τέτοια επίθεση», τόνισε.