Η FIFA αποφάσισε να παρέμβει στο ζήτημα που έχει προκύψει με την πληθώρα φακέλων της “Sportradar” για τους ελληνικούς ποδοσφαιρικούς αγώνες, όπως αποκάλυψε η “Δίκη στο Open”.

Το θέμα συνδέεται άρρηκτα με τις δικαστικές έρευνες για το κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού, όπου εμπλέκονται 18 ΠΑΕ.

Μάλιστα, η Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία με εντολή του προέδρου της Τζιάνι Ινφαντίνο, ανέθεσε σε ειδική Ελεγκτική Επιτροπή τη σχετική έρευνα.

Παραλλήλως, αξιοποιήθηκε ανώνυμη καταγγελία που έγινε στη FIFA για αλλοιώσεις αποτελεσμάτων αγώνων στη χώρα μας, η οποία κρίθηκε αξιόπιστη.

Η FIFA θα ενημερώσει επισήμως την ΕΠΟ για την ανάληψη πρωτοβουλίας, ώστε να διαλευκανθεί το σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Επίσης, θα συνεργαστεί στενά και με την UEFA, άλλωστε ο κ. Τσέφεριν ενημέρωσε τηλεφωνικά τον κ. Μπαλτάκο.

Μετά την εξέλιξη αυτή, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κινδυνεύει να χάσει το δικαίωμα της πειθαρχικής έρευνας και να το αναλάβει υπερεθνική επιτροπή.

Ωστόσο, εκείνο που πολλές φορές έχει αποδειχθεί, αφορά στο γεγονός ότι πολλές φορές οι φωνασκούντες για διάφορες καταστάσεις αποδεικνύεται ότι φωνάζουν για το περίφημο “ξεκάρφωμα”, επιδιώκοντας μάλιστα με ζήλο, το ακριβώς αντίθετο: Οσα ισχυρίζονται διαλαλώντας τα, τελικώς να μην εισακουστούν, με τον κίνδυνο εις βάρος τους αποκαλύψεων.

Ας το κρατήσουμε αυτό…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ