Λίγες ημέρες μετά επεισόδια και τη διακοπή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, υπήρξε νέα ένταση στο γήπεδο του Περιστερίου. Αυτή τη φορά μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Ιωνικό και στον οποίο οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 2-0.

Όταν αποχωρούσε ο Γιάννης Τσιριγώτης, ισχυρός άνδρας της ομάδας της Νίκαιας, κάποιοι φίλοι του Ατρόμητου τον έβριζαν. Αυτός φέρεται να «απάντησε» με χειρονομία και μαζί με τους άνδρες που τον συνόδευαν κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια.

Αμέσως υπήρξε εισβολή από οπαδούς που ήταν στο σημείο. Αυτοί προσπάθησαν να πλησιάσουν και να εισέλθουν στα αποδυτήρια, για να φτάσουν στον Τσιριγώτη. Η αστυνομία μπήκε στη μέση και υπήρξαν επεισόδια.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν κατά την αποχώρηση του ισχυρού άνδρα του Ιωνικού, Γιάννη Τσιριγώτη από τα επίσημα. Ο Τσιριγώτης μαζί με τη συνοδεία του και κάποιους αστυνομικούς κατευθύνθηκε μέσα από τον αγωνιστικό χώρο προς τη φυσούνα για τα αποδυτήρια.

Καθώς πλησίαζε, λοιπόν, τους οπαδούς των γηπεδούχων στο πέταλο, εκείνοι άρχισαν να τον βρίζουν, με τον ιδιοκτήτη του Ιωνικού να τους απαντάει με μια χειρονομία και να γίνεται το «έλα να δεις»!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ