Με αυτοπεποίθηση έρχεται στον Ολυμπιακό ο Χουάνγκ Ίνμπομ.

Ο Νοτιοκορεάτης μέσος που ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες, δήλωσε πεπεισμένος πως θα κερδίσει τους φίλους των Πειραιωτών.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που έγινα μέλος αυτού του σπουδαίου συλλόγου. Ξέρω ότι είναι ο καλύτερος σύλλογος στην Ελλάδα και ένας από τους καλύτερους στην Ευρώπη. Πάντα όνειρό μου ήταν να παίξω στην Ευρώπη, από τότε που ξεκίνησα το ποδόσφαιρο. Επίσης θέλω να παίξω για τον τίτλο, για το 48ο τρόπαιο πρωταθλήματος. Γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω εδώ, τόσο απλό ήταν για μένα», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Ρώτησα αρκετούς ανθρώπους για το σύλλογο και τη χώρα. Συμβουλεύτηκα τον Πάουλο Μπέντο που ήταν προπονητής του Ολυμπιακού και μου είπε αρκετά καλά πράγματα για την ομάδα, τους οπαδούς και τη χώρα. Δεν μου είπε τίποτα αρνητικό. Έτσι ήταν πιο εύκολο να έρθω».

Όσο για τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά; «Δεν ξέρω, δυσκολεύομαι να περιγράψω τον εαυτό μου ως παίκτη, όμως θα το δουν οι φίλαθλοι αμέσως μόλις πατήσω στο γήπεδο. Όσο πιο πολλά παιχνίδια παίζω, τόσο πιο πολύ θα με αγαπούν οι οπαδοί. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό».