Δικαιώθηκε στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στον ΠΑΟΚ είχε επιβληθεί τιμωρία τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών για τον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο σε δεύτερο βαθμό η ποινή εξαλείφθηκε ολοκληρωτικά στο σκέλος που αφορά το κλείσιμο της έδρας και παρέμεινε μόνο το πρόστιμο.

Αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί κανονικά με τον κόσμο του τον Παναιτωλικό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

 

Αναλυτικά οι αποφάσεις της Επιτροπή Εφέσεων

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Δέχεται την έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’ αριθμόν 330/29.6.2022 απόφαση της πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμόν 330/2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής μόνο κατά το μέρος που έκρινε πειθαρχικά ελεγκτέα την εκκαλούσα για την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παρ. 3γ του ΠΚ της Ε.Π.Ο. Απαλλάσσει την εκκαλούσα για το λόγο ότι δεν τέλεσε την αμέσως παραπάνω πειθαρχική παράβαση για την οποία της επιβλήθηκε ποινή διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για μια αγωνιστική.

Επίσης δέχεται τη έφεση της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. κατά της υπ’ αριθμόν 331/29.6.2022 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Μεταρρυθμίζει την υπ’ αριθμόν 331/29.6.2022 απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο. Επιβάλλει σε βάρος της εκκαλούσας Π.Α.Ε. Π.Α.Ο.Κ. τη συνολική χρηματική ποινή των σαράντα πέντε χιλιάδων ευρώ (45.000)».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ