Την ώρα που η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν δείχνει διάθεση για αλλαγές, ο Ζοσέ Μπότο φαίνεται να επιμένει στην παραίτησή του.

Βαρύ είναι το κλίμα στο «στρατόπεδο» του ΠΑΟΚ μετά το στραπάτσο και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από τη Λέφσκι Σόφιας. Παρά την τεράστια αποτυχία, οι διοικούντες της ομάδας αποφάσισαν να μην προχωρήσουν σε ακραίες και εν θερμώ αλλαγές, προκειμένου να μην τινάξουν στον «αέρα» το πρότζεκτ που «τρέχει».

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, ο Ζοσέ Μπότο αναμένεται να επιμείνει στην παραίτησή του από τη θέση του αθλητικού διευθυντή του ΠΑΟΚ. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν έκανε δεκτή την πρώτη του παραίτηση, δείχνοντας μεταξύ άλλων πως πιστεύει στις δυνατότητες του Πορτογάλου.

Παράλληλα, φαίνεται πως υπάρχει και εμπιστοσύνη στις επιλογές των παικτών και πως χρειάζεται χρόνος προκειμένου να δέσουν όλα τα κομμάτια του παζλ. Αποτελεί ειλημμένη απόφαση να υπάρξουν επιπλέον κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας για την επόμενη σεζόν, που στόχος δεν είναι άλλος από το να έχει η ομάδα πρωταγωνιστικό ρόλο σε Super League και Κύπελλο Ελλάδος.

 

Η παρακάμερα από τον οδυνηρό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ

Δεν ξανάγινε…. Κατοχή μπάλας 83% με μόλις 4 τελικές

UEFA: Δυσκολεύει πολύ πλέον η 15η θέση για την Ελλάδα