Ο Πίτερ Φρόιντφελντ είναι ο νέος Αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, έπειτα από τη ψηφοφορία που έλαβε χώρα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου. Αποχώρησαν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός που καταψήφισαν.

Οριστική είναι η αλλαγή στην ηγεσία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου, που έλαβε χώρα στα γραφεία της Ομοσπονδίας στο Πάρκο Γουδί, υπερψηφίστηκε η πρόταση του Τάκη Μπαλτάκου για τον Σουηδό.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, κατέθεσε την πρότασή του για τον Σκανδιναβό παλαίμαχο ρέφερι, ούτως ώστε να συνεχίσει το έργο του Στιβ Μπένετ, μετά την αποχώρηση του τελευταίου. Η πρόταση αυτή είχε προκαλέσει τις αντιδράσεις του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, με τους «πράσινους» να ζητούν κι άλλα βιογραφικά από την UEFA, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιτέθηκε στον Τάκη Μπαλτάκο.

Ωστόσο, στην συνέχεια, το θέμα τέθηκε σε ψηφοφορία και με οκτώ υπέρ και δύο κατά, ο Πίτερ Φρόιντφελντ θα λάβει το… χρίσμα για την ηγεσία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας. Οι αρνητικές ψήφοι ήρθαν από την πλευρά του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που αποχώρησαν από τη συνεδρίαση.

Βέβαια, για να οριστικοποιηθεί η επιλογή του Σουηδού 59χρονου πρώην διαιτητή, θα πρέπει η απόφαση να επικυρωθεί τυπικά από την Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ