Ικανοποιημένος εμφανίστηκε από τις προσπάθειες των παικτών του ο προπονητής του Αρη Ερμάν Μπούργος, πριν από τα κρίσιμα ευρωπαϊκά παιχνίδια εναντίον της Γκόμελ.

Ο Αργεντινός τεχνικός, αμέσως μετά τη φιλική νίκη επί του Ιωνικού (20), μίλησε στην κάμερα της Nova και η πρώτη ερώτηση που του τέθηκε, αφορούσε στους παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια και εάν έχει καταλήξει στο ποιούς θα χρησιμοποιήσει.

Η απάντησή του ήταν «όχι ακόμη».

Και συμπλήρωσε:

«Είδαμε απλά ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν πιο συμπαγείς και θα έλεγα ότι η εικόνα μας ήταν ικανοποιητική. Εχουμε χρόνο μπροστά μας για να αποφασίσουμε ποιοι παίκτες θα χρησιμοποιηθούν».

Καλούμενος να απαντήσει σχετικά με την ετοιμότητα των νέων παικτών, ο Μπούργος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πρέπει να είναι έτοιμοι. Μας μένει μια εβδομάδα και δουλεύουμε πάνω σε αυτόν τον τομέα, έχοντας ως στόχο να γνωρίσει ο ένας τον άλλον και να καταλάβει ο ένας τον άλλον. Παρουσιάζουμε βελτίωση, πάμε βήμα-βήμα, αλλά έχουμε αρκετές λεπτομέρειες, τις οποίες πρέπει να διευθετήσουμε».

Για την ενίσχυση της ομάδας: «Η ομάδα δουλεύει σωστά προς αυτήν την κατεύθυνση και περιμένουμε τους υπόλοιπους παίκτες, ώστε να συμπληρώσουμε το ρόστερ».