Ευχάριστα μηνύματα έρχονται στην ΑΕΚ από το Ισραήλ για τον Σέρβο στόπερ της Μακάμπι Χάιφα, Μπόγκνταν Πλάνιτς, με την ιστοσελίδα «sport5.co.il» να αναφέρει ότι ο Πλάνιτς είναι πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα και στη θέση του να αποκτηθεί ο 26χρονος στόπερ της Ασντόντ, Νέναντ Τσβέτκοβιτς.

«Η Μακάμπι Χάιφα αρχίζει να συμβιβάζεται με το γεγονός ότι θα δυσκολευτεί πολύ να κρατήσει τον αμυντικό-ηγέτη της και έναν από τους σημαντικότερους παίκτες της, τον Μπόγκνταν Πλάνιτς. Ο Σέρβος έλαβε μια πολύ ελκυστική πρόταση από την ΑΕΚ και υπολογίζεται ότι πρόκειται για μία προσφορά που είναι τουλάχιστον 50% μεγαλύτερη από τον σημερινό του μισθό στη Μακάμπι», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Στη συνέχεια γίνεται αναφορά στη ρήτρα αποδέσμευσης που φέρεται να υπάρχει στο συμβόλαιο του Πλάνιτς.

Γίνεται λόγος για δύο εκατομμύρια ευρώ, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι στο 1,8 εκατομμύριο ευρώ, ενώ τονίζεται και η πρόταση που είχε κάνει πρόσφατα η ΑΕΚ, περίπου στο 1,3 εκατομμύριο ευρώ που απορρίφθηκε.

Στο τέλος του ρεπορτάζ, υπάρχει η επισήμανση για τις εξελίξεις που μπορεί να υπάρξουν στην υπόθεση μετά  τα παιχνίδια της Μακάμπι Χάιφα με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Champions League.

Και αυτό διότι η ισραηλινή ομάδα θέλει να έχει τον Σέρβο στόπερ στους δυο αυτούς αγώνες, ωστόσο ως αντικαταστάτη του Πλάνιτς, αναφέρεται το όνομα του 26χρονου στόπερ της Ασντόντ, Νέναντ Τσβέτκοβιτς.