Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αν και είδε έναν καλύτερο Παναθηναϊκό στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης κόντρα στον Βόλο, δεν εμφανίστηκε ευχαριστημένος στις δηλώσεις τους, τονίζοντας πως η ομάδα χρειάζεται δουλειά τόσο στην τακτική, όσο και στην συγκέντρωση της.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Δεν είχαμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη. Δεν είχε σημασία σήμερα, αλλά σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να κερδίζουμε. Γενικά δεν υπήρχαν πολλά πράγματα που να μου άρεσαν. Ίσως να μην βοήθησε το γεγονός ότι ήταν το πρώτο μας παιχνίδι στη Λεωφόρος ή ότι ο Βόλος έπαιξε αρκετά κλειστά.

Δεν είχαμε ρυθμό και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Ο Βόλος είχε 3-4 καλές ευκαιρίες, τις οποίες δεν είχε στα προηγούμενα παιχνίδια. Μάλλον, το γεγονός ότι δεν ήμασταν καλοί στην ανάπτυξη μας έκανε να έχουμε αρκετά προβλήματα.

Γενικώς πρέπει να αντιληφθούμε πως χρειάζεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι σε κάθε αγώνα, ειδικά τώρα που πλησιάζουν και τα παιχνίδια στην Ευρώπη».

Αναφορικά με το τακτικό κομμάτι:

«Το δημιουργικό κομμάτι είναι κάτι που μας ανησυχεί. Είναι κάτι που το γνωρίζουμε, δεν είναι θέμα ενός παίκτη, αλλά θέμα ολόκληρης της ομάδας. Είμαστε σε μία φάση, όπου έχουμε αργή ανάπτυξη. 

Το θέμα της δημιουργίας πάντα υπάρχει στο ποδόσφαιρο και χρήζει καθημερινής δουλειάς. Ο ρυθμός είναι πολύ σημαντικός για να καταφέρουμε να δημιουργούμε καλύτερα. Προς το παρόν δεν έχουμε το ρυθμό που θα ήθελα».