Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι το φιλικό με τη Λεβερκούζεν (0-0) ήταν το καλύτερο ματς της ομάδας του στην προετοιμασία.

Οπως ήταν επόμενο, ανέφερε ότι είναι ικανοποιημένος από τη συνολική δουλειά και την εικόνα των παικτών του.

 

Αναλυτικά όσα είπε στην Cosmote TV

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού με τη Λεβερκούζεν: «Ήταν το πιο δύσκολο ματς κόντρα σε μια εξαιρετική ομάδα. Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι. Ήταν το πιο καλό παιχνίδι που κάναμε στην προετοιμασία, πάντα σε σχέση και με τον αντίπαλο. Ήμασταν αρκετά πιεστικοί. Προσπαθούσαμε μέσα από την κυκλοφορία και το τρανζίσιον να δημιουργήσουμε. Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι. Ο ρυθμός δεν έπεσε μετά τις αλλαγές».

Για τον απολογισμό του στην προετοιμασία: «Αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι είχαμε πολύ καλές συνθήκες δουλειάς. Και με τη διαμονή μας και με το γήπεδο. Μας έλειψε λίγο το πρώτο φιλικό που έπρεπε να είχαμε παίξει, αλλά δεν έγινε λόγω των καιρικών συνθηκών. Είμαι ικανοποιημένος γιατί ο τρόπος παιχνιδιού μας από πέρυσι είναι ακόμα παρών στο γήπεδο. Έχουμε αρκετή αυτοπεποίθηση. Το ποδόσφαιρο δεν σταματάει, ούτε μπορούμε να βασιζόμαστε σε έναν τρόπο παιχνιδιού. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που θέλουμε να κάνουμε. Αυτό που με ικανοποιεί είναι η διάθεση των παικτών και εδώ και στον Βόλο. Έχουν μεγάλη υπομονή και πρέπει να συνεχίσουμε».