Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Σλάβια Πράγας στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μιλώντας στην COSMOTE TV έκανε λόγο για πρωτόγνωρη ατμόσφαιρα αλλά και για ικανοποιητική εικόνα της ομάδας του για μία ώρα αγώνα, αφού στη συνέχεια όπως παραδέχθηκε, οι αλλαγές δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν την ομάδα του.

 

Τι ανέφερε ο Σέρβος προπονητής

Για την αναμέτρηση: «Θα έλεγα ότι για μία ώρα ήμασταν καλοί. Είχαμε να κάνουμε με μία ομάδα που δεν δέχεται εύκολα ευκαιρίες. Νομίζω ότι είχαμε καλές φάσεις, κάναμε καλή προσπάθεια. Νομίζω ότι μετά το γκολ ο ρυθμός έπεσε. Θεωρώ ότι ο ρυθμός που υπήρχε στο ματς μέχρι το 60′ ήταν αρκετά υψηλός, γιατί κάποιοι ποδοσφαιριστές ήταν δύσκολο να τον ακολουθήσουν.

Η αλλαγή του σχηματισμού δεν μας ωφέλησε. Γιατί αυτό αυτό έδωσε έναυσμα στην ομάδα μου να παίξουμε με βαθιές μπαλιές που εμείς δεν το κάναμε ποτέ. Η είσοδος του Ιωαννίδη μαζί με τον Σπόραρ δεν μας ωφέλησε, γιατί ξεκινήσαμε να κάνουμε πράγματα που δεν είναι στο στιλ μας και έτσι χάθηκαν τα τελευταία είκοσι λεπτά».

Για την παρουσία του κόσμου«Αυτό που έζησα ήταν κάτι πρωτόγνωρο, ο κόσμος είχε πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι μετά το 1-0 και ήμασταν πιο ψύχραιμοι στον αγωνιστικό χώρο για να μην μεταφέρουμε το παιχνίδι κατά αυτό τον τρόπο όπως κάναμε εμείς ίσως θα μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα.

Ο τρόπος παιχνιδιού στα τελευταία είκοσι λεπτά οδήγησε τους παίκτες μου σε λάθος συμπεράσματα. Αντί να συνεχίσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας, κάναμε μεγάλες μεταβιβάσεις. Ανοίξαμε τις γραμμές μας. Για αυτό το λόγο δεν ήμασταν τόσο επικίνδυνοι μετά το 1-0».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ