Στην Πορταριά του Πηλίου βρίσκεται από σήμερα ο Παναθηναϊκός, όπου και θα παραμείνει έως και την 1η Ιουλίου, πραγματοποιώντας το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Οι πράσινοι πραγματοποίησαν το απόγευμα της Κυριακής την πρώτη προπόνηση τους. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, rondo, παιχνίδι με περιορισμούς. Σε αυτό δεν συμμετείχε ο Αϊτόρ, ο οποίος είχε άδεια, έφτασε στο Πήλιο το απόγευμα και θα ξεκινήσει τη Δευτέρα προπονήσεις, ενώ ο Σάρλια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα”.

Στο Πήλιο δεν ταξίδεψαν επίσης οι Κουρμπέλης, Διούδης οι οποίοι έχουν κάποιες έξτρα μέρες άδειας όπως και ο Κώτσιρας που συνεχίζει την αποθεραπεία του για να ξεπεράσει τη θλάση που είχε πάθει στην προπόνηση της Εθνικής ενόψει των αγώνων του Nations League.

Αντίθετα μετά και τις απουσίες των τελευταίων ημερών καθώς στο Πήλιο δεν ταξίδεψαν ούτε ο Βέλεθ με τον Χατζηθεοδωρίδη ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πλην του Κρυπαράκου που ήταν γνωστό που θα ακολουθήσει την προετοιμασία πήρε μαζί του και τους και τους Σαρδέλη, Ηλιάδη από τον Παναθηναϊκό Β’.