Η ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την Αλκμααρ δεν επηρέασε την γνώμη του Ραζβάν Λουτσέσκου ότι η εικόνα της ομάδας του για τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι ικανοποιητική.
Ωστόσο, ο Ρουμάνος τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά» ξεκαθάρισε σε δηλώσεις του μετά το ματς, ότι χρειάζονται και άλλες μεταγραφές, σύντομα.

 

Τι δήλωσε ο Λουτσέσκου στην κάμερα της NOVA

Για τους αγώνες την Αλκμααρ: «Μου αρέσουν τα παιχνίδια με ολλανδικές ομάδες, γιατί έχουν ένταση, γρήγορο ρυθμό, είναι δυνατά και μπορούν να μας προετοιμάσουν δυνατά για τη συνέχεια».

Για το πώς εξελίσσεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ: «Στο ποδόσφαιρο και στη ζωή τα δεδομένα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή, από το γεγονός ότι έρχονται και φεύγουν ποδοσφαιριστές. Θέλουμε να διαμορφώσουμε το τελικό γκρουπ για τα επίσημα παιχνίδια, θεωρώ ότι το επίπεδο της ομάδας είναι αρκετά καλό. Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν πολύ για να εμφανιστούμε έτοιμοι. Αυτά τα παιχνίδια δίνουν τη δυνατότητα να δούμε ποδοσφαιριστές σε διαφορετικές θέσεις, για να δούμε εάν και πόσο έχουν περιθώρια βελτίωσης. Για παράδειγμα ο Τζίμας είναι εξτρέμ, αλλά σε ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό και πιέζουν ψηλά, θα έχει ενδιαφέρον στο μέλλον για δεξιός μπακ. Ο Ντάντας έπαιξε ως 10 για να δούμε αν μπορεί να προσφέρει πράγματα εκεί. Έχουμε παίκτες που είναι σε πιο υψηλό επίπεδο καταπόνησης, όπως οι Κουαλιάτα και Σάστρε, έχουμε τη δυνατότητα να δούμε το επίπεδο επιφόρτισης. Ο Κάργας έπαιξε 60 λεπτά γιατί δεν συμμετείχε σε προηγούμενο παιχνίδι, θέλουμε να έρθουν όλοι στο ίδιο επίπεδο».

Για τον Τσόλακ που θα συνεχίσει εκτός ΠΑΟΚ και εάν θα αντικατασταθεί: «Ξέρω ότι θα έρθει ένας στράικερ γρήγορα, στην προετοιμασία στη Θεσσαλονίκη, δεν ξέρω αν θα προλάβει εδώ. Περιμένω έναν επιθετικό, όπως και ένα δεκάρι, έναν παίκτη στα άκρα της επίθεσης, χρειαζόμαστε και άλλους ποδοσφαιριστές».