Έτοιμος για τη μόνιμη… εγκατάσταση στην Ελλάδα είναι ο Τόμας Γουόκαπ.

Ο νέος γκαρντ του Ολυμπιακού έφτασε το βράδυ της Τρίτης (10/8) στη χώρα μας, προκειμένου να τακτοποιηθεί και να ξεκινήσει την προετοιμασία με την ομάδα του Πειραιά.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Αποχαιρέτησα την οικογένειά μου, κάτι που ήταν δύσκολο, αλλά από τη στιγμή που το έκανα μπήκα στο αεροπλάνο και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος», δήλωσε αρχικά ο Αμερικανός.

Για τον Σπανούλη και το αν μίλησε μαζί του: «Όχι, δεν μίλησα ακόμα αλλά θα το κάνω σίγουρα. Τώρα χρειάζεται λίγο χρόνο ηρεμίας με την οικογένειά του και τους φίλους του, αλλά σίγουρα τώρα που είμαι εδώ θα τους γνωρίσω όλους. Να συνηθίσω και παράλληλα να μάθω την πόλη, το γήπεδο, τα πάντα. Η προετοιμασία ξεκινά σε λίγες μέρες, αλλά η δική μου δουλειά ξεκίνησε ήδη».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Αρχικά θα ήθελα να αναφερθώ σε όλους τους Έλληνες. Στην Αμερική δεν παρακολουθούν τα νέα του κόσμου, αλλά εγώ κι η οικογένειά μου μαζί με τους φίλους μας, το κάναμε. Ξέρουμε τι συμβαίνει στους Έλληνες με τις πυρκαγιές, προσευχόμαστε και τους σκεφτόμαστε. Δεν είναι μόνοι τους. Όσο για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, τους ευχαριστώ εκ των προτέρων. Είμαι έτοιμος να δουλέψω και το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι οι νίκες».