Μετά τη νίκη με 10 στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στάθηκε στη δουλειά των παικτών του, αλλά και το επόμενο φιλικό με την Μπάγερν Λεβερκούζεν.

Οσα ανέφερε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην κάμερα της Cosmote TV:

«Ηταν διαφορετικό ματς με διαφορετικές καιρικές συνθήκες με ζέστη. Παίζαμε με μία καλή ομάδα, θέλαμε να δώσουμε χρόνο σε παίκτες. Σίγουρα έχουμε διακυμάνσεις σε όλα τα στάδια του παιχνιδιού και στην κατοχή και την άμυνα. Κάνουμε λάθη, αλλά είναι φυσιολογικό, οι προβληματισμοί φέρνουν δουλειά για να βελτιώσουμε το παιχνίδι μας. Είχαμε δύο μεικτές ομάδες, δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου. Δουλεύουν πολύ και αρκετές ημέρες είναι κλεισμένοι, δεν έχω κανένα παράπονο».

Για το επόμενο φιλικό και τις μεταγραφές: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ πιο δυνατό αυτό που θα δώσουμε με τη Λεβερκούζεν, αλλά με αυτά θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα και θα δούμε το επίπεδό μας κόντρα σε τέτοιου επιπέδου ομάδων, αν και είναι νωρίς. Ψάχνουμε κάποιες λύσεις μεσοεπιθετικά για να καλύψουμε κάποια κενά και να έχουμε την ποιότητα που θέλουμε».