Σε ισχυρή κόντρα είναι πλέον η Super League με την ΕΠΟ μετά τα όσα συνέβησαν με το θέμα του αρχιδιαιτητή.

Ο Τάκης Μπαλτάκος θέλει τον Μπένετ, η Λίγκα ψήφισε υπέρ της παραμονής του Κλάτενμπεργκ (οι 10 από τις 14 ομάδες συγκεκριμένα) και πλέον παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον τί θα συμβεί από τώρα και στο εξής.

Ως πρόεδρος της Super League, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εμφανίστηκε εξαιρετικά δηκτικός στο περιθώριο του Διοικητικού Συμβουλίου που συνεδρίασε εκτάκτως.

«Μέχρι τώρα έκανα υπομονή και προσπάθεια να συνθέσουμε και να πάμε το ποδόσφαιρο πιο μπροστά. Πριν λίγο ο κ. Μπαλτάκος, δείχνοντας ποιός είναι, ανακοίνωσε την πρόθεση του για την πρόσληψη του κυρίου Μπένετ, του βοηθού του Κλάτενμπεργκ. Δηλαδή απέτυχε ο Κλάτενμπεργκ και πέτυχε ο βοηθός του;», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Από σήμερα αλλάζει η στάση μου οριστικά. Θα ζητήσω και ένα γραφείο στην ΕΠΟ από αύριο ως αντιπρόεδρος, για να δούμε τι ακριβώς γίνεται εκεί μέσα. Και θα τα βρούμε όλα. Και θα τα ψάξουμε όλα».

«Πρόκειται για μια μεθόδευση που προκαλεί σε όλα τα επίπεδα. Δικτατορικές αντιλήψεις που δεν μπορούν να κρυφτούν από κάποια ανθρωπάκια, που δεν έχουν πληρώσει ποτέ τους εισιτήριο για έναν αγώνα και δεν έχουν καμιά σχέση με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Από σήμερα μπαίνει ένα τέλος. Το ποδόσφαιρο θα πάει μπροστά, θέλουν δεν θέλουν»!