Μετά το μπάσκετ και το βόλεϊ, σειρά για μπελάδες και στο ποδόσφαιρο.

Οπως έχει γίνει γνωστό, η Α1 “κατεβάζει ρολά” μέχρι νεωτέρας, ενώ το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και η Volley League, καθώς οι δόσεις των χρημάτων από το στοίχημα που έχουν λαμβάνειν οι ομάδες «μετατίθενται» για το 2023 και πιο συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο.

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα και με την Superleague.

Οι ομάδες είχαν προϋπολογίσει κανονικά τα ποσά από το στοίχημα στον σχεδιασμό τους, ωστόσο η ενημέρωση του υπουργείου προς αυτές είναι πως μέχρι τις 31/12 δεν πρόκειται να μπουν λεφτά στα ταμεία τους, κάτι που φέρνει τεράστια σύννεφα ανησυχίας και στη μεγάλη κατηγορία του εγχώριου πρωταθλήματος.

Αυτή την στιγμή υπάρχουν δύο μπλογκ ομάδων: Ενα που σκέφτεται και υποστηρίζει την αναβολή της έναρξης της SL, και ένα άλλο που παρουσιάζεται πιο διαλλακτικό και τάσσεται υπέρ του διαλόγου και του να δουν τι θα γίνει από εκεί και πέρα σε ό,τι έχει να κάνει με το πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η έναρξη της σεζόν 2022-2023 έχει οριστεί για τις 20 Αυγούστου, όμως πολλά θα κριθούν από όσα θα ειπωθούν στην συνάντηση των συλλόγων με τα κυβερνητικά στελέχη, καθώς έχει καταστεί σαφές ότι χρήματα από το στοίχημα μέχρι το τέλος του έτους δεν θα δοθούν, διότι απλώς δεν υπάρχουν…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ