Παρά τα 41 του χρόνια (γεννημένος στις 3 Οκτωβρίου του 1981) δεν βάζει κάτω ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς!

Αφού κατάφερε να οδηγήσει την Μίλαν στην κατάκτηση του Scudetto, θα περίμενε κανείς ότι ο Σουηδός στράικερ θα κρεμούσε τα παπούτσια του, για να ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ωστόσο, αποδεικνύεται απτόητος. Ενας ποδοσφαιριστής που λατρεύεται σε όλο τον κόσμο (φυσικά έχει και πάρα πολλές αντιπάθειες…) πάει κόντρα σε όλες τις προβλέψεις των φιλάθλων που παρακολουθούν την καριέρα του και αναμένεται να συνεχίσει για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο να αγωνίζεται με τη φανέλα των “ροσονέρι”, αν και πέρυσι είχε ανανεώσει για έναν χρόνο, “αναγκάζοντας” τους θαυμαστές του να αποδεχθούν ότι αυτή θα ήταν η τελευταία του παρουσία στα γήπεδα.

Τεράστια προσωπικότητα, λίγο – πολύ… τρελούτσικος, ποδοσφαιριστής με σπάνιο ταλέντο και ηγετική προσωπικότητα, αρνείται να… συνταξιοδοτηθεί από το ποδόσφαιρο, αυτό που όπως έχει δηλώσει επανειλημμένως, αγαπάει όσο τίποτα άλλο στον κόσμο.

Για το λόγο αυτό, Μίλαν και Ζλάταν (που θέλει μέχρι τα 42 του χρόνια να συνεχίσει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο) βρίσκονται σε συνεχείς διαπραγματεύσεις, ώστε να ανανεώσουν τη συνεργασία τους για έναν ακόμα χρόνο.

Η υπόθεση αναμένεται να τελειώσει με θετικό τρόπο τις επόμενες ημέρες, οπότε ο «Ιμπρα» θα παραμείνει στο Μιλάνο για να ενισχύσει τους πρωταθλητές Ιταλίας στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, τόσο στο εγχώριο πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη.