Στις 2 Σεπτεμβρίου αναμένεται με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον η προβολή της σειράς prequel του «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών», η οποία αναμένεται να έχει τεράστια απήχηση σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία παραγωγής Amazon Studios, έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο μεγάλο και βασικό τρέιλερ, ενώ μέχρι τώρα είχε αρκεστεί σε μερικά teaser.

Η σειρά θα καλύψει διάφορες ιστορίες και θα περιγράφει τη ζωή όλων των ηρώων. Ξεκινά από τα ορυχεία των νάνων και φτάνει μέχρι και τις πολιτικές στα βασίλεια των ξωτικών.

Το καστ της αποτελείται από τους Ρόμπερτ Αλαμάγιο, Μόρφιντ Κλαρκ, Μαξίμ Μπάλντρι, Ναζανίν Μπονιάντι, Ισμαΐλ Κρουζ Κόρντοβα και Τσαρλς Εντουαρντς, καθώς και άλλα γνώριμα πρόσωπα από τον «Αρχοντα των Δαχτυλιδιών».

Οι δημιουργοί της σειράς J.D. Payne και Patrick McKay, οι οποίοι έχουν αναλάβει και την παραγωγή, αποκάλυψαν ήδη ότι θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος.

«Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μια σειρά για όλες τις ηλικίες, ακόμα και εάν σε κάποιες στιγμές φαίνεται τρομακτική. Ετσι είναι το στιλ του Τόλκιν, τρομακτικό, πολιτικό, έξυπνο, αλλά και πολύ ζεστό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Patrick McKay.