Απολύτως κατηγορηματικός ήταν ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε ό,τι αφορά στα σενάρια που τον συνδέουν με τη Ντιναμό Βουκουρεστίου, σε συνεργασία με τον πατέρα του, Μιρτσέα.

Ο σύλλογος από την Ρουμανία κινδυνεύει να υποβιβαστεί, με τα τοπικά Μέσα να αναφέρουν ότι ενδέχεται να αναλάβει την ομάδα σε περίπτωση που υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία.

Ωστόσο, ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαρος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «Sport.ro»«Η Ντιναμό πρέπει να είναι στην πρώτη κατηγορία. Δεν είναι δυνατό να μείνει στον «αέρα» από αυτούς που την οδήγησαν ως εδώ και την έφτασαν στο όριο σε αυτήν την κατάσταση. Αφού έφτασε στο σημείο του υποβιβασμού, να την αφήνουν να πέσει! Πρέπει να γίνει κάτι άμεσα για να παλέψει για την άνοδό της.

Χρειαζόμαστε τις κορυφαίες ομάδες, τα δυνατά ονόματα στην κορυφή του ρουμανικού ποδοσφαίρου. Ο ανταγωνισμός που δημιουργείται από αυτούς τους συλλόγους έχει θετική επίδραση και στις άλλες ομάδες.

Ολα τα μεγάλα ονόματα, φέρνουν τον κόσμο στα γήπεδα. Πρέπει όμως να είναι καλά οργανωμένες ομάδες και να μπορούν να παραμείνουν σε υψηλό επίπεδο.

Η Ντιναμό πρέπει να διοικείται από κάποιον που είναι τουλάχιστον ισορροπημένος, αν όχι οικονομικά δυνατός. Να υπάρχει μία στρατηγική, ένα πρότζεκτ.

Μπορείτε να μιλήσετε με τον πατέρα μου. Εγώ είμαι προπονητής στην Ελλάδα και το μόνο που σκέφτομαι τώρα, είναι αυτό».