Το ματς της Τετάρτης 27 Ιουλίου (22:00) εναντίον της Μακάμπι Χάιφα με φόντο τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions Lague είναι μόλις το δεύτερο επίσημο μέσα στη σεζόν για τον Ολυμπιακό, ωστόσο είναι εξαιρετικά κρίσιμο και το γεγονός αυτό το έχει συναισθανθεί πλήρως ο κόσμος της ομάδας.

Απόδειξη είναι η μεγάλη κινητικότητα στη διάθεση των εισιτηρίων που μαρτυρά και το ενδιαφέρον των φιλάθλων των ερυθρολεύκων για την αναμέτρηση.

Συγκεκριμένα, περισσότεροι από 20.000 φίλοι της ομάδας έχουν ήδη κλείσει θέση για τον κρίσιμο αγώνα, που συνιστά τη ρεβάνς του 1-1 των δύο ομάδων την περασμένη Τετάρτη.

Το νούμερο αυτό αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, εάν αναλογιστεί κανείς ότι βρισκόμαστε εν μέσω καλοκαιρινών διακοπών και μάλιστα σε μία περίοδο που πάρα πολύς κόσμος λείπει από το λεκανοπέδιο, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του (με στόχο την πρόκριση) να επιθυμούν διακαώς  την ένθερμη στήριξη του κόσμου τους.

Η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τους Ισραηλινούς, όπως και των εισιτήριων διαρκείας, συνεχίστηκε και την Τρίτη από τις 10:00 έως τις 18:00, από τα εκδοτήρια, όπως και όλο το 24ωρο online.

Παραλλήλως, αξίζει να σημειωθεί ότι δεν διατίθενται μεμονωμένα εισιτήρια για το πέταλο της Θύρας 7, αφού στις Θύρες 3-7 ισχύουν μόνο εισιτήρια διαρκείας.