Σε καθεστώς “συναγερμού” συναγερμό βρίσκονται από το πρωί της Τρίτης, όλοι οι επικεφαλής του εργοταξίου της «Αγιά Σοφιάς» / Opap Arena, όπως αναφέρει σε εκτενές ρεπορτάζ το έγκριτο enwsi.gr με την υπογραφή του συναδέλφου Σταμάτη Βούλγαρη.

Γράφει λοιπόν μεταξύ άλλων:

“Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ήταν σε εξαιρετική κατάσταση προχθές το βράδυ, αφού γνώριζε από πρώτο χέρι όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ντομαγκόι Βίντα και απαίτησε από όλες τις συνεργαζόμενες εταιρείες της κατασκευής του νέου γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, να «τρέξουν» τα πάντα.

Και αυτό, ώστε το γήπεδο να είναι έτοιμο την 2η αγωνιστική του νέου πρωταθλήματος, όπου η ΑΕΚ θα φιλοξενήσει τον Βόλο!

Η εντολή που έδωσε ο «Τίγρης» ήταν μία: «Θέλω το γήπεδο να είναι έτοιμο στις 27/8, ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα της νέας σεζόν!».

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι από τις 7 το πρωί της Τρίτης, τα συνεργεία στο νέο γήπεδο δούλευαν ακατάπαυστα, καθώς περίμεναν την επίσκεψή του, ωστόσο ο Διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ πήγε να επιθεωρήσει την πορεία των εργασιών στα Σπάτα (τα οποία κάθε μέρα ομορφαίνουν όλο και πιο πολύ) και το πιο πιθανό είναι ότι σήμερα Τετάρτη ή αύριο Πέμπτη θα βρεθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια προκειμένου να δει από κοντά πώς εξελίσσονται όλα…

Εδώ θα πρέπει να υπογραμμίσουμε, ότι το γήπεδο μπορεί να ανοίξει και να λειτουργήσει, ακόμα και εάν δεν έχουν ολοκληρωθεί όλες οι εργασίες. Δεν έχει δηλαδή καμία σημασία αν θα είναι έτοιμα τα… τρία και τα τέταρτα αποδυτήρια ή ακόμα τα γραφεία της ΠΑΕ.

Αρκεί να είναι έτοιμα όλα όσα πρέπει για να πραγματοποιηθεί ένας αγώνας Super League…

Είναι επίσης δεδομένο ότι δεν θα είναι έτοιμα τα Μουσεία, αλλά αυτά είναι ανεξάρτητα με το γήπεδο και αναμένεται να ολοκληρωθούν στην πορεία του χρόνου.

Ομως η ομάδα θα μπορεί κανονικά να μπει μέσα στο γήπεδο και να το χρησιμοποιήσει, ειδικά εάν ολοκληρωθούν και όλα τα έργα πέριξ αυτού μέσα στον Αύγουστο.

Και αυτός είναι ο στόχος, να παίξει δηλαδή η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια από το πρώτο της παιχνίδι!

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε…”.