Σε ρυθμούς ποδοσφαίρου θα πει ο πλανήτης τον προσεχή Νοέμβριο, οπότε και ξεκινά το Μουντιάλ του Κατάρ.

Πηγή: www.inthecity.gr

Στο 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου, που θα διεξαχθεί από τις 21 Νοεμβρίου έως 18 Δεκεμβρίου του 2022 στο Κατάρ, 32 εθνικές ομάδες θα ριχτούν στη μάχη.

Ετσι λοιπόν, στο γήπεδο του Ant1 θα παίξουν μπάλα οι καλύτερες εθνικές ομάδες του κόσμου προσφέροντας κορυφαίο θέαμα στους (αμέτρητους) λάτρεις της «στρογγυλής θεάς».

Και ενώ μέχρι στιγμής ήταν γνωστό πως οι αγώνες του Μουντιάλ, στην πλειονότητα τους θα προβαλλόντουσαν από την συνδρομητική πλατφόρμα του Ant1, αυτό άλλαξε και μάλιστα θα μοιραστούν.

Συγκεκριμένα, από τους 64 συνολικά αγώνες, οι 32 θα προβληθούν στην ελεύθερη τηλεόραση και άλλοι 32 στην πλατφόρμα Ant1 Plus.

 

Γιατί όμως η FIFA δέχθηκε μια τέτοια πρόταση από τον Ant1;

Ο λόγος που η FIFA δέχθηκε την συγκεκριμένη πρόταση από τον σταθμό του Αμαρουσίου, είναι ότι και η ίδια δοκιμάζει το αντίστοιχο στη δική της πλατφόρμα, οπότε θα είναι ένα καλό crash test αυτό της ελληνικής αγοράς, προκειμένου να διαπιστώσουν εάν αξίζει τον κόπο να συνεχιστεί το συγκεκριμένο μοτίβο.

 

Οι εκπομπές για το Mundial

Στο κλίμα του Μουντιάλ του Κατάρ, οι τηλεθεατές θα μπουν με τα 16 επεισόδια της εκπομπής «Ο Δρόμος για το Κατάρ», που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις αρχές Οκτωβρίου.

Το «Πάμε Μουντιάλ», θα είναι μια απογευματινή εκπομπή η οποία θα έχει το ρόλο του pre game show για τους αγώνες που θα μεταδίδονται στον στον Ant1 τα Σαββατοκύριακα.

Παραλλήλως, το «Μουντιάλ Show» θα προβάλλεται κάθε βράδυ στις 23:00, αμέσως μετά τη λήξη και του τελευταίου αγώνα της ημέρας.

Η εκπομπή θα δείχνει τα αξιοσημείωτα στιγμιότυπα του αγώνα, ενώ θα πραγματοποιούνται και συνδέσεις με τους απεσταλμένους του Ant1 στο Κατάρ.

Μεγάλο μέρος της εκπομπής θα κατέχει ο σχολιασμός από τους προσκεκλημένους που θα φιλοξενούνται στο πλατό και οι οποίοι φυσικά έχουν σχέση ή αγαπούν το ποδόσφαιρο.