Η Μπαρτσελόνα έχει κάνει δυνατές μεταγραφές εν όψει της νέας σεζόν, αλλά παραμένει σε «κόκκινο» συναγερμό σχετικά με τους μισθούς και τα χρέη του συλλόγου.

Για να μπορέσουν να είναι διαθέσιμοι είναι οι νέες κινήσεις , θα πρέπει η ομάδα της Βαρκελώνης να κάνει αναπροσαρμογή συμβολαίων, φυσικά με μείωση μισθών. Ενας εξ αυτών, είναι ο Φρένκι Ντε Γιόνγκ.

Ο Ολλανδός χαφ δείχνει να μην επιθυμεί να επιστρέψει στα λιγότερα χρήματα, ενώ παραλλήλως αρνείται πεισματικά έστω και να συζητήσει το ενδεχόμενο να φύγει με μεταγραφή το φετινό καλοκαίρι, ενώ προσπαθεί με χίλια ζόρια να μπει στο πλάνο του Τσάβι.

Με αφορμή ολα αυτά, φτάνοντας στο προπονητικό κέντρο, ορισμένοι οπαδοί που βρίσκονταν έξω από την πύλη των εγκαταστάσεων τον αντιλήφθηκαν και άρχισαν να φωνάζουν: «Μείωσε τον μισθό σου, μαλ@@@»!.

 

 

Οι οφειλές στον Πικέ φτάνουν τα 52 εκατομμύρια ευρώ

Η οικονομική δυσπραγία της Μπαρτσελόνα, οδήγησε τον Ζεράρ Πικέ στην απόφαση να δεχθεί σημαντική μείωση των αποδοχών του.

Με όλες τις μειώσεις και αναβολές στην μισθοδοσία του που δέχθηκε ο κεντρικός αμυντικός την εποχή της νόσου covid-19, είχε επιτευχθεί συμφωνία με την διοίκηση, ώστε όλα τα οφειλόμενα χρήματα να καταβληθούν κατά την διάρκεια της σεζόν 2022-2023.

Και πλέον, το συνολικό ποσό, φτάνει στα 52 εκατομμύρια ευρώ!

Ο Πικέ βοήθησε τον σύλλογο όταν αντιμετώπιζε προβλήματα, αλλά όλα αυτά δεν ήταν… δωρεάν.

Ο έμπειρος αμυντικός, θέλει να πληρωθεί τουλάχιστον το 70% των αποδοχών που δεν έχει εισπράξει και συνεπώς του οφείλονται.

Από την άλλη πλευρά, μία νέα συμφωνία θα επέτρεπε στην Μπαρτσελόνα να πάρει μια “ανάσα”, αλλά πάνω από όλα εκείνο που προκαλεί είναι ρο συνολικό ποσό, ιδιαιτέρως σε σχέση με την κατάσταση του παίκτη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ