Σημαντική δικαίωση της Μπαρτσελόνα με τον δικαστή της υπόθεσης Νεγκρέιρα να κρίνει πως δεν υπάρχουν στοιχεία που αποδεικνύουν ενοχή των «μπλαουγκράνα»

Εδώ και μήνες η Μπαρτσελόνα είναι σε αναμμένα κάρβουνα, αναφορικά με την υπόθεση Νεγκρέιρα. Οι δικαστικές αρχές στην Ισπανία ερευνούν αν υπάρχει ενοχή της ομάδας απ’ τη Βαρκελώνη, για χρηματισμό διαιτητών ουσιαστικά, μέσω του πρώην στελέχους της που εν συνεχεία έγινε αντιπρόεδρος στην επιτροπή διαιτησίας στη La Liga.

Τα ΜΜΕ στην Ισπανία, φέρνουν στο φως της δημοσιότητας πληροφορίες που προκαλούν χαμόγελα σε όλους στην Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με αυτές, ο δικαστής που έχει αναλάβει την υπόθεση Νεγκρέιρα, έκρινε πως δεν υπάρχουν στοιχεία τα οποία να ενοχοποιούν τους «μπλαουγκράνα».

Ο Χοακίν Αγκίρε όπως είναι το όνομα του δικαστή, φέρεται να παρουσίασε το αποτέλεσμα της έρευνας και το συμπέρασμά του για την υπόθεση. Εκεί τονίζει πως η Μπαρτσελόνα δεν εξαγόρασε μέσω του Ενρίκες Νεγκρέιρα διαιτητές, για να σφυρίξουν υπέρ της σε αναμετρήσεις του Ισπανικού πρωταθλήματος.

Τα στοιχεία που κατέθεσε ο συγκεκριμένος δικαστής, αποδεικνύουν ουσιαστικά πως ο Νεγκρέιρα σταμάτησε να πληρώνεται απ’ την Μπαρτσελόνα πριν αναλάβει αντιπρόεδρος στην επιτροπή διαιτησίας. Πλέον το μόνο που συνεχίζει να ερευνάται είναι πιθανά φορολογικά παραπτώματα των «μπλαουγκράνα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ