Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της αναφέρει ότι η Εκτελεστική Επιτροπή αποφάσισε να παραμείνει η Εθνική μας στον Βόλο για την αναμέτρηση με τη Βόρεια Ιρλανδία στις 27 Σεπτεμβρίου 2022.

Παράλληλα αποφασίστηκε να διεξαχθεί καταστατική γενική συνέλευση των μελών της ΕΠΟ στις 16 Σεπτεμβρίου στην Ξάνθη, ενώ ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Παναγιώτης Μπαλτάκος πρότεινε να διεξαχθούν προσεχείς συνεδριάσεις Εκτελεστικής Επιτροπής σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, προχώρησε σε αναμόρφωση της σύνθεσή της ως εξής.

Τη θέση του Αντιπροέδρου κατέλαβε ο πρόεδρος της Super League 1 Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ θέσεις μελών κατέλαβαν ο Παναγιώτης Διακοφώτης αντί του παραιτηθέντος Κυριάκου Φύτρα και ο Αστέριος Τόκας αντί του Δημοσθένη Κουπτσίδη.

Η Επιτροπή κατά τη συνεδρίασή της έλαβε τις εξής αποφάσεις:

  • Να διεξαχθεί Καταστατική Γενική Συνέλευση των Μελών της Ε.Π.Ο. στις 16 Σεπτεμβρίου 2022 στην Ξάνθη.
  • Οριστικοποίησε το Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου ως έδρα της Εθνικής Ομάδας Ανδρών για τον αγώνα του UEFA Nations League με τη Βόρειο Ιρλανδία στις 27 Σεπτεμβρίου 2022.

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. Παναγιώτη Μπαλτάκος τέλος, πρότεινε να διεξαχθούν προσεχείς συνεδριάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής σε νησιά του Ανατολικού Αιγαίου”.