Το CAS ενημέρωσε την ΠΑΕ Άρης ότι θα χρειαστεί και άλλο χρόνο για να αποφασίσει επί της προσφυγής που εκδίκασε και ότι η απόφαση θα εκδοθεί έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Το Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης επρόκειτο να αποφασίσει επί της προσφυγής που κατέθεσε η ΠΑΕ Άρης, κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της FIFA για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι, στα μέσα της περασμένης άνοιξης. Αυτό δεν κατέστη δυνατό και στις τρεις παρατάσεις που ήδη έχουν δοθεί, προστέθηκε κι αυτή καθώς απόφαση αναμένεται μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι στην ΠΑΕ Άρης είχε επιβληθεί ποινή απαγόρευσης μεταγραφών για δύο μεταγραφικές περιόδους καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA θεώρησε ότι οι Θεσσαλονικείς δεν συμβιβάστηκαν με την παλιότερη ποινή απαγόρευσης μεταγραφών που είχαν να διαχειριστούν (σ. σ. λόγω χρεών σε ποδοσφαιριστές τα οποία διευθετήθηκαν) και προχώρησαν στη μεταγραφή του Φιορίν Ντουμισάι.

Στη συνέχεια, ο Άρης κατέθεσε προσφυγή (στο CAS) κατά της απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής, εξασφαλίζοντας παράλληλα την αναστολή εκτέλεσης της ποινής. Η προσφυγή εκδικάστηκε στις 8 Φεβρουαρίου 2021 και παραμένουν σε κατάσταση αναμονής της απόφασης. Η νέα παράταση τους δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουν τις μεταγραφικές κινήσεις τους.