Ο Αγγελος Χαριστέας είναι από τους κορυφαίους Ελληνες ποδοσφαιριστές και σίγουρα αξέχαστη θα μείνει σε όλη τη χώρα η «χρυσή» κεφαλιά του στον μεγάλο τελικό του Euro, το 2004.

Βέβαια, η φήμη του ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας και κατά τη διάρκεια της καριέρας του συνεργάστηκε με διάφορες ομάδες του εξωτερικού.

Πλέον, έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας και ζει ξέγνοιαστες στιγμές με την οικογένειά του.

Εάν θέλετε λοιπόν να δείτε την γοητευτική σύζυγό του με την οποία έχει αποκτήσει δύο υπέροχες κόρες, διαβάστε!

Αγγελος Χαριστέας: Μας συστήνει την σύζυγό του Βαρβάρα

Ο Αγγελος Χαριστέας διαθέτει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram και τακτικά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους του διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του.

Για τον ίδιο, απόλυτη προτεραιόητα αποτελεί η οικογένειά του.

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας με τη σύζυγό του, Βαρβάρα και έχουν αποκτήσει μαζί δύο υπέροχες κόρες, την Καλλιόπη και την Ελένη.

«Τις γυναίκες τις αγαπάμε τις φροντίζουμε τις ερωτευόμαστε δεν τις κακοποιούμε. Παγκόσμια Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών», είχε γράψει χαρακτηριστικά δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τις τρεις γυναίκες της ζωής του.

Ενώ, σε άλλη ανάρτησή του, είχε ευχηθεί δημόσια στη σύζυγό του στο Instagram με τα εξής τρυφερά λόγια: «Happy birthday to my love @barbara_charistea. Eύχομαι πάντα να είσαι χαμογελαστή στο πλευρό μου φυσικά. Ι wish to be smiling every day».