Ετοιμη να πραγματοποιήσει ακόμη μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση είναι η Μπαρτσελόνα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sport», υπάρχει απόλυτη συμφωνία μεταξύ των Καταλανών και του Ζιλ Κουντέ, ο οποίος απέρριψε την Τσέλσι για χάρη των «μπλαουγκράνα».

Η κατ’ αρχήν συμφωνία των δύο πλευρών κάνει λόγο για τετραετές συμβόλαιο, με τον ποδοσφαιριστή πλέον να πιέζει και αυτός από τη μεριά του τη Σεβίλλη, για να τα βρει σε όλα με την Μπαρτσελόνα.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών θα ξεκινήσουν αυτές τις ημέρες, όταν και οι Καταλανοί θα καταθέσουν την πρότασή τους στους Σεβιλλιάνους. Μάλιστα, αναμένεται εντός της εβδομάδας να υπάρξει και συμφωνία ανάμεσα στις δύο μεριές στο οικονομικό σκέλος.

Πριν από μερικές ημέρες, η Τσέλσι τα είχε βρει με τη Σεβίλλη στα 65 εκατομμύρια ευρώ για τον Κουντέ, αλλά ο Γάλλος στόπερ περίμενε την Μπαρτσελόνα.

Κάπως έτσι, οι Καταλανοί αναμένεται να καταθέσουν την προσφορά τους εντός των επομένων ωρών, η οποία πιθανότατα θα είναι μικρότερη, αλλά θα δώσουν σε μετρητά τα περισσότερα χρήματα στη Σεβίλλη και όχι σε δόσεις, όπως επιθυμούσαν να πληρώσουν οι Λονδρέζοι.