τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ωστόσο ο προπονητής των Δανών προχώρησε σε μια  δήλωση που θα μείνει στην ιστορία.

Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ομάδας του, ο Χένρικ Γιένσεν ανέφερε πως για να προκριθεί στον επόμενο γύρο θα πρέπει να κατέβει στη Γη ο Θεός, με τη μόνη διαφορά όπως ό ίδιος επεσήμανε, ότι δεν πιστεύει στον Θεό…

Η Μπενφίκα, όμως, ήταν τρομερά αποτελεσματική. Ελπίζω στο δεύτερο ματς να έχουμε περισσότερη τύχη, στρεφόμαστε σε αυτό και είναι μια ευκαιρία για εμάς να μάθουμε πράγματα και να μεγαλώσουμε.

Για την πρόκρισή μας, ένα θαύμα δεν φτάνει. Πρέπει να έρθει στη γη ο Θεός ή δεν ξέρω και εγώ τι. Και δεν πιστεύω στον Θεό. Θα είναι υπερβολικά δύσκολο.

Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση, αυτό είναι το μόνο που με ενδιαφέρει. Ας δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και βλέπουμε τι θα γίνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χένρικ Γιένσεν.

Σε ερώτηση για τις πιθανότητες που δίνει στην ομάδα του: «Δεν έχω ιδέα, δεν είμαι μαθηματικός. Οι πιθανότητες είναι πολύ μικρές. Είτε έχουμε πέντε, δύο, δέκα ή είκοσι τις εκατό ως πιθανότητες, δεν με ενδιαφέρει. Με νοιάζει να είμαστε καλύτεροι την επόμενη Τρίτη».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ