Εάν δεν προκύψει κάτι συγκλονιστικό, ο 23 ετών Βραζιλιάνος  Ζόνας Τoρό θα είναι μια ακόμα μεταγραφή του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ωστόσο το πλάνο των “πρασίνων” δείχνει ότι προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, ο παίκτης (για τον οποίο οι διαπραγματεύσεις είναι προχωρημένες) θα δοθεί δανεικός, τουλάχιστον έως τον προσεχή Ιανουάριο.

Ο Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός ανήκει στην Σάο Πάουλο, η οποία πάντως με ένα μικρό ποσό δεν βλέπει αρνητικά το ενδεχόμενο παραχώρησής του, αρκεί η ομάδα που θα τον ζητήσει να μην αγωνίζεται στο πρωτάθλημα Βραζιλίας.

Οπως φημολογείται, τον ποδοσφαιριστή ζήτησε προσφάτως η Σάντος, αλλά η διοίκηση της Σάο Πάουλο ήταν κατηγορηματικά αντίθετη και επί της ουσίας οι (όποιες) διαπραγματεύσεις μεταξύ των δυο πλευρών, διακόπηκαν πριν καν ξεκινήσουν.

Και βεβαίως ναι μεν δεν έχουν υπάρξει ακόμα ανακοινώσεις, όμως ο ίδιος ο παίκτης την Παρασκευή 22 Ιουλίου επιβεβαίωσε ουσιαστικά την μετακίνησή του στην Αθήνα, μέσα από μια ανάρτησή του στα social media.

Πρόκειται για μια φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται ο ίδιος με δυο άλλα πρόσωπα, τονίζοντας μια σημαία της Βραζιλίας  και μια της Ελλάδας.