Στην τελική ευθεία έχει μπει το έργο ανακατασκευής του «Παπαστράτειου» με την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής που θα φτάσει σε προϋπολογισμό τα 8,5 εκατομμύρια ευρώ.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, τόνισε ότι ολοκληρώθηκαν τα έργα αποξήλωσης του κλειστού γηπέδου «Πέτρος Καπαγέρωφ» στον Πειραιά και άμεσα θα τεθεί σε εφαρμογή το πλάνο ανακατασκευής του γηπέδου με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και χωρητικότητα 1.500 θεατών για αγώνες μπάσκετ και βόλεϊ.

Τι ανέφερε ο κ. Πατούλης

«Ολοκληρώθηκαν τα έργα αποξήλωσης του κλειστού γηπέδου «Πέτρος Καπαγέρωφ» στον Πειραιά!

Αμεσα ξεκινούν τα έργα για το χτίσιμο του νέου γηπέδου! Θα ανακατασκευαστεί με χρηματοδότηση της #Περιφέρεια_Αττικής συνολικού προϋπολογισμού 8,5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ενα έργο που ήταν «παγωμένο» για πάνω από 15 χρόνια, και το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό έργο το οποίο γίνεται στον Πειραιά μετά το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Μετά από πολλά χρόνια αναμονής οι Πειραιώτες και όλοι οι φίλοι του αθλητισμού θα έχουν στη διάθεσή τους ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο, σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό στην Αττική!

Η ιστορική έδρα του Ολυμπιακού – Εθνικού – Ιωνικού – Πειραϊκού, θα γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο μπάσκετ βόλεϊ χωρητικότητας 1.500 θεατών».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ