Επιχείρησαν να τον μεταπείσουν να μην αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς τους και να παραμείνει στις τάξεις της Μακάμπι Χάιφα.

Ο λόγος για τον Μπόγκνταν Πλάνιτς, αλλά και τους φίλους της ομάδας από το Ισραήλ, οι οποίοι επιθυμούν διακαώς ο παίκτης και την νέα χρονιά να συνεχίζει να αγωνίζεται στον σύλλογο που αγαπούν.

Σύμφωνα με συγκλίνουσες πληροφορίες, ο 30 ετών (γεννημένος στις 19 Ιανουαρίου του 1992) Σέρβος κεντρικός αμυντικός, αμέσως μετά τον επαναληπτικό αγώνα του 1-1 στην Χάιφα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, που θα διεξαχθεί στο Νέο Φάληρο, θα μετακομίσει στην Ελλάδα, προκειμένου να  αλλάξει φανέλα και να φορέσει την κιτρινόμαυρη της ΑΕΚ, με τον δικέφαλο αετό στο στήθος.

Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι πριν ακόμα ξεκινήσει η αναμέτρηση στο Ισραήλ, αλλά και με το σφύριγμα της λήξης, δέχθηκε μεγάλη πίεση από τους οπαδούς των “πρασίνων”, προκειμένου να μην αποχωρήσει, αφού τον θεωρούν ως έναν από τους στυλοβάτες της αμυντικής γραμμής της Μακάμπι και αρκετά συχνά φροντίζουν να δείχνουν την αγάπη τους προς το πρόσωπό του.

Σε πολλά ΜΜΕ του Ισραήλ, ανεγράφη ότι κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό φώναζαν ρυθμικά το όνομα του έμπειρου ποδοσφαιριστή, με την απαίτηση από την διοίκηση του συλλόγου να μην τον παραχωρήσει στην ΑΕΚ, ώστε να παραμείνει στην ομάδα τους.

Οπως επεσήμαναν, ο Πλάνιτς ανταπέδωσε το χειροκρότημα στους φίλους της Μακάμπι Χάιφα, ωστόσο στο σύνολό τους οι πληροφορίες από την Αθήνα κάνουν λόγο για συμφωνία του Σέρβου κεντρικού αμυντικού με την Ενωση.

Κατά συνέπεια, το αργότερο σε μια εβδομάδα, οι φίλοι του “δικεφάλου” θα γνωρίζουν εάν ο έμπειρος αμυντικός θα αποτελέσει ή όχι μέλος του (υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα) ανανεωμένου ρόστερ της ΑΕΚ.