Εποχή Ράντονιτς φαίνεται πώς ξεκινάει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, αφού απομένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες προκειμένου ο 52χρονος Μαυροβούνιος προπονητής να καθίσει στην άκρη του πράσινου πάγκου.

Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, ο… καπνός που εμφανίστηκε την περασμένη Κυριακή (26/6) συνοδεύτηκε και με… φωτιά, με τον Ράντονιτς να βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς προκειμένου να συζητήσουν (και να συμφωνήσουν) με τον Παναθηναϊκό. Συγκεκριμένα η συνάντηση θύμισε… παλιές εποχές στις τάξεις του συλλόγου, καθώς πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ.

Μάλιστα ο κατά τα φαινόμενα νέος τεχνικός των «πρασίνων» είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στη συνέχεια να θέσει όλα τα θέματα επί τάπητος μαζί με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Όπερ σημαίνει να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της επικείμενης συμφωνίας και στη συνέχεια να βάλουν στο τραπέζι τα του μπάτζετ και των αγωνιστικών εκκρεμοτήτων, καθώς ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα πρέπει να κινηθεί πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυση του ρόστερ.

Υπενθυμίζουμε ότι παίκτες των «πρασίνων» είναι ήδη οι Πάρις Λι και Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και απομένει μόνο το τυπικό σκέλος με την επίσημη ανακοίνωση για την απόκτησή τους.

Πλέον θεωρείται πολύ δύσκολο να «χαλάσει» του Ντέγιαν Ράντονιτς καθώς αποτελεί τον εκλεκτό που εμπιστεύτηκαν οι άνθρωποι του για την επόμενη ημέρα του συλλόγου με σκοπό την επιστροφή στις επιτυχίες.

Ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι και μια δεύτερη συνάντηση την Πέμπτη (30/6) ώστε να ολοκληρωθεί το τυπικό κομμάτι της συμφωνίας με την επίσημη ανακοίνωση!