Τελειώματα, στημένες φάσεις και δίτερμα 11 εναντίον 11 περιελάμβανε η απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στην Αυστρία, στην οποία πήρε μέρος για πρώτη φορά στο σύνολό της, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Ο Ισλανδός είναι λογικό να συγκέντρωσε τα βλέμματα όλων και μάλλον τους άρεσε αυτό που είδαν.

Ειδικά στο δίτερμα, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός έδειξε στοιχεία της ποιότητάς του, για τα οποία αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό.

Βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, αν και σαφώς πιο πίσω στον τομέα της φυσικής κατάστασης από τους νέους του συμπαίκτες.

Τετ α τετ Γιοβάνοβιτς Μάγκνουσον 

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον είναι τις τελευταίες ώρες το νέο πρόσωπο στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού και είναι λογικό να τραβάει πάνω του όλα τα βλέμματα και τις συζητήσεις, όπως είναι φυσικό να έχει και τετ α τετ με τους προπονητής του τριφυλλιού και κυρίως με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης του Σαββάτου και την ώρα που ο Ισλανδός έκανε διατάσεις πήγε προς το μέρος του και συνομίλησε μαζί του για αρκετά λεπτά, προφανώς διότι ο 60χρονος προπονητής προσπαθεί να βάλει τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό πιο γρήγορα στο κλίμα.