Ακόμα πιο «θολό» είναι το τοπίο σχετικά με τον Κάλεντ Νάρεϊ, μετά τις νέες δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της Φορτούνα Ντίσελντορφ, ο οποίος αρέσκεται στο να συνεχίζει τα παιχνίδια τακτικής.

Ο Κλάους Αλοφς παρουσιάστηκε ανένδοτος στις απαιτήσεις του για την παραχώρηση του παίκτη στον ΠΑΟΚ, ενώ τόνισε ότι πρέπει να είναι όλοι προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο.

«Θα πρέπει να δούμε τι θα φέρουν οι επόμενες ημέρες. Αυτή τη στιγμή είμαι μάλλον συγκρατημένος», είπε αρχικά ο Αλοφς σε συνέντευξή του.

Και πρόσθεσε: «Εχουμε ξεκάθαρες ιδέες και μόνο ένα πολύ, πολύ περιορισμένο πεδίο δράσης. Είναι εντελώς ανοιχτό αυτό που συμβαίνει τώρα. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε εάν ο ΠΑΟΚ θα συμφωνήσει με τους όρους μας. Ξέρει τι θέλουμε.

Πρέπει να προχωρήσουμε ρεαλιστικά και να δουλέψουμε μαζί, με προσανατολισμό να βρούμε μία λύση. Η κατάσταση είναι αυτή που είναι… Δεν έχουμε να παρατήσουμε κάτι, αλλά πρέπει να δράσουμε με γνώμονα το συμφέρον της ιδιοκτησίας, της διοίκησης και των μελών της Φορτούνα.

Αν δεν υπάρξει συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, ο Νάρεϊ θα πρέπει να επιστρέψει στην κανονική λειτουργία. Ολοι προσπαθούμε να βρούμε μια λύση. Αλλά εάν αυτό δεν λειτουργήσει, τότε πρέπει να το αποδεχτεί και να το αντιμετωπίσει», κατέληξε ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής.