Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, μίλησε για ανοιχτή διαμάχη με τον Λευτέρη Αυγενάκη στο περιθώριο της τηλεδιάσκεψης που οργάνωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εκπροσωπήθηκε στην τηλεδιάσκεψη που οργάνωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, απ’ τον Μάκη Γκαγκάτση. Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Δικέφαλου του Βορρά», στο περιθώριο της συζήτησης για την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των play offs, τα έβαλε ευθέως με τον Λευτέρη Αυγενάκη. Τονίζοντας πως οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν να είναι στο ίδιο τραπέζι μαζί του!

Έτσι, μετά την ΑΕΚ και δεύτερη «μεγάλη» ΠΑΕ εξέφρασε ανοιχτά όχι απλά τις διαφωνίες της, αλλά την κόντρα της με τον υφυπουργό αθλητισμού. Ο κ. Γκαγκάτσης όταν πήρε το λόγο ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Στο φετινό πρωτάθλημα δεν έχουν παρουσιαστεί κρούσματα βίας εντός γηπέδων και πως από την πλευρά μας θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να συνεχιστεί αυτό».

Παράλληλα, ανέφερε το παράδειγμα του Βόλου που έχει δώσει εισιτήρια σε φιλοξενούμενους και δεν έχει δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα. Με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ολοκληρώνει τα λεγόμενά του τονίζοντας πως σέβεται την προσπάθεια του κ. Θεοδωρικάκου προκειμένου να μην υπάρξουν φαινόμενα βίας, γι’ αυτό και υπήρξε ανταπόκριση στην πρόσκλησή του.

Τα λόγια του Μάκη Γκαγκάτση ήταν χαρακτηριστικά αναφορικά με τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος ήταν παρών στη συγκεκριμένη σύσκεψη:

«Σε καμία άλλη περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να καθίσουμε στο ίδιο τραπέζι με τον κ. Αυγενάκη, με τον οποίο έχουμε ανοιχτή διαμάχη, εξαιτίας τόσο της γενικής του στάσης απέναντι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όσο και της πρόσφατης επαίσχυντης συμπεριφοράς της ΕΕΑ απέναντι στους γιούς του Ιβάν Σαββίδη, με την διασπορά προσωπικών τους δεδομένων».

Για το θέμα του υφυπουργού αθλητισμού, μάλιστα, απ’ τον ΠΑΟΚ τόνιζαν: «Ο ίδιος ο κ. Αυγενάκης αμέσως μετά δικαίωσε την θέση μας, χρησιμοποιώντας μια θεσμική συνάντηση για να βγάλει προεκλογική ομιλία».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ