Κυριολεκτικά «καταπέλτης» υπήρξε στο πόρισμά του για την 4χρονη από την Πάτρα ο παιδοψυχολόγος που εξέτασε το παιδί, που φέρεται να έχει βιώσει σεξουαλική ασέλγεια από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η πρώτη αναφορά του παιδιού στη μητέρα για ασέλγεια, σύμφωνα με όσα η ίδια η μάνα έχει περιγράψει στις εισαγγελικές αρχές, είχε γίνει το 2021.

Το παιδί άρχισε να λέει στον ψυχολόγο ότι ο μπαμπάς τη χαϊδεύει και τον χαϊδεύει, αλλά και ότι έχει δει τα γεννητικά του όργανα.

Ομως, σύμφωνα με το pelop.gr, το συμπέρασμα της ψυχολόγου που είχε εξετάσει τότε το παιδί στην Πάτρα, είναι ότι η μικρή «δεν εμφανίζει φόβο για τον πατέρα», με το περιβάλλον της μητέρας να επισημαίνει ότι “τα κάνει όλα σαν παιχνίδι και χωρίς να ασκεί βία στο παιδί. Αρα, δεν το τρομάζει, δεν το φοβίζει».

Εκείνη τη χρονιά, η 4χρονη άρχισε μόνη της να περιγράφει στη μαμά της τι γινόταν με τον μπαμπά της.

Το ζευγάρι πήρε συναινετικό διαζύγιο το 2020, ενώ (πάντοτε με την μητέρα) παρά το ότι είχε κακοποιήσει και την ίδια στην διάρκεια της κοινής τους ζωής, εκείνη την εποχή τουλάχιστον δεν επιθυμούσε να οδηγηθούν στα δικαστήρια.

Ομως, όταν ένα χρόνο μετά έμαθε τι συνέβαινε με την κόρη τους άλλαξαν όλα. Ετσι προσέφυγε στην Εισαγγελία, έκανε μηνυτήρια αναφορά και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της προανάκρισης.

Στα ασφαλιστικά μέτρα που συζητήθηκαν, το δικαστήριο έβγαλε απόφαση ότι ο πατέρας μπορεί να βλέπει το παιδί, αλλά μόνο παρουσία της μητέρας του και γιαγιάς του.

Οπως έχει καταγγείλει η μητέρα του παιδιού, ο πρώην σύζυγός της την κακοποιούσε ακόμη και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, καθώς όπως καταγγέλλει, ενώ εκείνη έκανε ντους, έμπαινε στο μπάνιο και με βία της έριχνε καυτό νερό για να την καίει.

Πολλές φορές την χτυπούσε, ενώ την είχε στείλει και στο νοσοκομείο.

Ο πρώην σύζυγος αρνείται κάθε κατηγορία, ενώ εκτιμά ότι η πρώην του ανάγκασε το παιδί να πει όσα είπε στον ψυχολόγο.

Θεωρεί μάλιστα ότι στο «κόλπο», βρίσκεται και η πρώην πεθερά του.

Πηγή: dikaiologitika.gr