Μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του Πολ Πογκμπά στην Γιουβέντους, ο Γάλλος χαφ προέβη σε δηλώσεις.

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της επιστροφής του στη Γιουβέντους έκανε στο Στο επίσημο κανάλι της «γηραιάς κυρίας», ο Πογκμπά δήλωσε ανυπομονεί να ξαναφορέσει τη φανέλα των «μπιανκονέρι».

Επιπλέον, ανέφερε ότι η καρδιά του τον οδήγησε στην απόφαση να επιστρέψει στο Τορίνο, θέλοντας να ανακαλύψει ξανά τη χαρά του να παίζει ποδόσφαιρο.

 

Τι δήλωσε ο Πολ Πογκμπά

«Σπίτι, γλυκό σπίτι! Αισθάνομαι υπέροχα, είναι μία ατμόσφαιρα που δεν μπορώ να την ορίσω αλλά το σίγουρο είναι πως είμαι ευτυχισμένος και ανυπόμονος να φορέσω ξανά τη φανέλα της Γιουβέντους σε αγώνες».

«Θέλω να ανακαλύψω ξανά τη χαρά του να παίζω ποδόσφαιρο. Μίλησα με Αλέγκρι, Ντιμπάλα, Κουαδράδο, Ανιέλι και Νέντβεντ, οπότε είχα έρθει σε επαφή με όλη σχεδόν την Γιουβέντους».

«Η καρδιά μου αποφάσισε για μένα και είμαι σίγουρος πως πήρα την σωστή απόφαση. Η φανέλα είναι τα πάντα για μένα, η Γιουβέντους μού έδωσε την ευκαιρία να είμαι ο Πογκμπά. Τώρα θέλω να δώσω πίσω αυτή τη χαρά, να φέρω τρόπαια στον σύλλογο που αξίζει μόνο νίκες».

«Παίρνω τη φανέλα με τον αριθμό 10, ένα νούμερο που είχα αφήσει σε έναν φίλο όπως ο Ντιμπάλα και είμαι χαρούμενος που το πήρα πίσω. Λέω στον κόσμο ότι γύρισα σπίτι και είμαι χαρούμενος. Ήρθε η ώρα! Θα είμαι ακόμα πιο χαρούμενος όταν φέρουμε πίσω το τρόπαιο του πρωταθλητή».