Την απόκτηση του 23 ετών Ρουμάνου Ολιμπίου Μορουτάν επιθυμεί η ΑΕΚ!

Οπως αναφέρει στο Twitter λογαριασμός Τούρκου που ασχολείται με τα μεταγραφικά στην γειτονική χώρα, η ΑΕΚ έχει καταθέσει πρόταση 250.000 ευρώ για να αποκτήσει δανεικό τον Μορουτάν από την Γαλατασαράι, με οψιόν αγοράς στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο παίκτης, που αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, είχε έρθει πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Σίβασπορ, αλλά μετά το ενδιαφέρον της Ενωσης, ο μάνατζέρ του θα μιλήσει εκ νέου με την Γαλατασαράι.

Ο παίκτης κατέγραψε το επαγγελματικό του ντεμπούτο στις αρχές του 2016 και κατόπιν αγωνίστηκε σε περισσότερες από 140 αγώνες στην κορυφαία κατηγορία με την φανέλα της Botoșani και της Στεάουα Βουκουρεστίου, πριν μετακομίσει στο εξωτερικό σε ηλικία 22 ετών για να υπογράψει στην τουρκική  Γαλατασαράι.

Εχει αγωνιστεί τρεις φορές με την εθνική ομάδα Ανδρών της Ρουμανίας, και την αρχή έκανε στις 21 του περασμένου Οκτωβρίου, στη νίκη της χώρας του με 1-0 επί της εθνικής Αρμενίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προσφάτως ο Ρουμάνος πρώην διεθνής Νταν Πετρέσκου, προσέδωσε στον Μορουτάν τον χαρακτηρισμό “το μελλοντικό νούμερο 10 της Ρουμανίας”…