Στην Ιταλία γράφουν πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ομάδας της Serie B και ετοιμάζει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, η Παλέρμο που ανέβηκε εφέτος στη Serie B, έχει ως στόχο να πρωταγωνιστήσει προκειμένου να διεκδικήσει και δεύτερη σερί άνοδο και να επιστρέψει στη Serie A.

Η ιταλική ομάδα σκοπεύει να κινηθεί δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και να αποκτήσει έμπειρους ποδοσφαιριστές, για αυτό τον λόγο έχει εκφράσει ενδιαφέρον για να κάνει δικό της τον Παπασταθόπουλο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ στο Παλέρμο, οι Ιταλοί είναι έτοιμοι να κάνουν επίσημη κρούση για τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό.

Παράλληλα, το δημοσίευμα τονίζει πως η ομάδα της Σικελίας είχε πρόβλημα με την παραίτηση των προπονητών της και είναι κοντά σε συμφωνία με τον Κορίνι, πρώην τεχνικό της Μπρέσια, ενώ ταυτόχρονα ψάχνεται για παίκτες από το εξωτερικό.

Μετά τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το Champions League, λέγεται πως στην Παλέρμο θεωρούν ότι μπορεί να έχουν πιθανότητες για να πείσουν τον Σωκράτη να επιστρέψει μετά από πολλά χρόνια στην Ιταλία.