Οπως έγινε από την πρώτη στιγμή αντιληπτό, η αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από την Μπάγερν Μονάχου, μόνο απλή υπόθεση δεν ήταν.

Ο Πολωνός έχει αρκετά παράπονα από την προηγούμενη ομάδα του και από τη στιγμή που πήρε μεταγραφή στην Μπαρτσελόνα, δεν έχει πάψει άλλα να τα εκφράζει, για άλλα να αφήνει υπονοούμενα και γενικώς να διαμαρτύρεται.

Οπως ήταν αναμενόμενο, οι Βαυαροί δεν θα μπορούσαν να αφήνουν αναπάντητες όλες τις προκλήσεις του ποδοσφαιριστή και να δέχονται αδιαμαρτύρητα όσα τους καταλογίζει ο Πολωνός στράικερ.

Μια σχέση δυνατή που τελείωσε υπερβολικά άδοξα, αλλά φαίνεται πως θα έχει και άλλα επεισόδια. Ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς ήταν εκείνος που… πήρε τη σκυτάλη.

Ο Βόσνιος αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν, αναφέρθηκε με επιθετικό τρόπο στο θέμα του Λεβαντόφσκι και απάντησε με σκληρά λόγια.

Μάλιστα έκανε χαρακτηριστική δήλωση, τονίζοντας πως όταν φεύγεις από κάπου δεν κλείνεις την πόρτα με τον πισινό!

«Θα μιλήσουμε σίγουρα στον Λαπόρτα για τη συμπεριφορά του Λεβαντόφσκι, την επόμενη φορά που θα τον δούμε. Δεν μπορώ να καταλάβω αυτά που είπε ο παίκτης. Ο πατέρας μου, μου έλεγε ότι όταν φεύγεις, δεν κλείνεις ποτέ την πόρτα με τον πισινό σου. Είναι σε καλό δρόμο για να το κάνει αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος άσος της Μπάγερν.