Ποινή αποκλεισμού τεσσάρων ετών για χρήση απαγορευμένων ουσιών στον μαραθωνοδρόμο Κωνσταντίνο Γκελαούζο ανακοίνωσε ο ΕΟΚΑΝ

Ο ΕΟΚΑΝ γνωστοποίησε τις ποινές για χρήση απαγορευμένων ουσιών στους Κωνσταντίνο Γκελαούζο (στίβο), Σωτήρη Μπρέτα (ποδηλασία) και Γιόβαν Μούγιτς (χάντμπολ).

Στον Κωνσταντίνο Γκελαούζο, τον κορυφαίο Έλληνα μαραθωνοδρόμο τα τελευταία χρόνια, ο οποίος βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία ερυθροποιητίνη και του είχε επιβληθεί ποινή προσωρινού αποκλεισμού, επιβλήθηκε τετραετής αποκλεισμός, ο οποίος ισχύει από την 1η Δεκεμβρίου 2022 και λήγει στις 30 Νοεμβρίου του 2026.

Ομοίως στον ποδηλάτη Σωτήρη Μπρέτα, ο οποίος είχε βρεθεί θετικός στην ουσία μεστερολόνη, επιβλήθηκε τετραετής αποκλεισμός με την τιμωρία του να ισχύει από τις 10 Μαϊου φέτος ως και τις 9 Μαϊου του 2027.

Στον Σέρβο παίκτη του χάντμπολ Γιόβαν Μούγιτς, ο οποίος ανήκει στον Διομήδη Αργους και βρέθηκε θετικός σε μεταβολίτες της κοκαΐνης επιβλήθηκε τιμωρία αποκλεισμού από κάθε δραστηριότητα ως τις 30 Νοεμβρίου του 2026.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ