Ο προπονητής της Λέφσκι Σόφιας Στανιμίρ Στοΐλοφ, χαρακτήρισε την νίκη επί του ΠΑΟΚ (20) στις δέκα κορυφαίες της καριέρας του, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ανησυχία του για τον επαναληπτικό της Τούμπας.

«Ενα εξαιρετικό παιχνίδι για τη Λέφσκι. Δεν τους αφήσαμε να κάνουν ευκαιρίες και να σκοράρουν. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε και τρίτο γκολ. Οπως και να έχει, κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα.

Είναι πάντα καλό όταν σκοράρεις τόσο νωρίς. Ανησυχώ για το δεύτερο ματς. Ελπίζω να επιστρέψουμε με την πρόκριση. Η Λέφσκι μπορεί να παίξει καλύτερα, αλλά χρειάζεται χρόνο, υπομονή και δουλειά», δήλωσε αρχικά ο τεχνικός της Λέφσκι Σόφιας.

Και πρόσθεσε: «Μπορώ να βάλω τη νίκη επί του ΠΑΟΚ στις 10 κορυφαίες της καριέρας μου. Ωστόσο, ο ΠΑΟΚ με ανησυχεί γιατί παίζει με συνδυασμούς. Στην ρεβάνς πρέπει να σκοράρουμε. Πρέπει να παίξουμε με δύναμη και ταχύτητα. Είδατε τι μπορούν να κάνουν οι επιθετικοί μας στο ανοιχτό γήπεδο. Λυπάμαι που δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε τρίτο γκολ, ενώ είχαμε ευκαιρίες.

Δεν ξέρω εάν κάποιος από τους τραυματίες θα επιστρέψει. Είναι σημαντικό να βλέπω τους φίλους της ομάδας να φεύγουν χαρούμενοι. Για το λόγο αυτό γύρισα στην ομάδα. Δεν μπορώ όμως να τους υποσχεθώ τίποτα άλλο, πέρα από δουλειά και το ότι θα είμαι ειλικρινής απέναντί τους».